Η salachouris.gr λαμβάνει σοβαρά υπόψη την προστασία και την ασφάλεια των προσωπικών δεδομένων των επισκεπτών της ιστοσελίδας της. Αυτή η πολιτική απορρήτου εξηγεί τον τρόπο συλλογής, χρήσης, αποθήκευσης και προστασίας των πληροφοριών που συλλέγουμε μέσω του salachouris.gr.

Συλλογή Πληροφοριών

Στο salachouris.gr, συλλέγουμε πληροφορίες όταν χρήστες συμπληρώνουν τη φόρμα επικοινωνίας. Οι πληροφορίες που μας παρέχονται μπορεί να περιλαμβάνουν το όνομα, το email, τον αριθμό τηλεφώνου και το μήνυμα.

Χρήση Πληροφοριών

Οι πληροφορίες που συλλέγουμε χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για την απάντηση στις ερωτήσεις ή τα αιτήματα που λαμβάνουμε μέσω της φόρμας επικοινωνίας.

Διαχείριση Πληροφοριών

Οι πληροφορίες που λαμβάνουμε δεν διατίθενται, δεν πωλούνται ούτε εκχωρούνται σε τρίτους. Διατηρούμε αυστηρά τις πληροφορίες στο αρχείο μας και προστατεύουμε την ασφάλειά τους.

Παρακολούθηση μέσω Google Analytics

Το salachouris.gr χρησιμοποιεί την υπηρεσία Google Analytics για να αναλύσει τις πληροφορίες σχετικά με την επισκεψιμότητα του ιστότοπου. Αυτές οι πληροφορίες χρησιμοποιούνται για τη βελτίωση της εμπειρίας των επισκεπτών μας και δεν περιλαμβάνουν προσωπικά στοιχεία.

Αλλαγές στην Πολιτική Απορρήτου

Η salachouris.gr διατηρεί το δικαίωμα να αλλάζει την πολιτική απορρήτου της ανα πάσα στιγμή. Οι αλλαγές αυτές θα αναρτώνται σε αυτήν τη σελίδα.

Η περαιτέρω χρήση του salachouris.gr υποδηλώνει τη συμφωνία σας με αυτήν την πολιτική απορρήτου.

Για οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με αυτήν την πολιτική, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της φόρμας επικοινωνίας.

Η τελευταία ενημέρωση αυτής της πολιτικής απορρήτου έγινε στην τελευταία ημερομηνία που εμφανίζεται παρακάτω.

Τελευταία ενημέρωση: 22/11/2023