ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΜΑΣ

Διατηρούμε τις ίδιες αξίες από το 1924.

Στη Σαλαχούρης Contract Furniture δημιουργούμε επί παραγγελία κάθε τύπο επίπλου για την ξενοδοχειακή βιομηχανία και το σπίτι.
Διαθέτουμε την εμπειρία και τον εξοπλισμό για να παράγουμε κάθε είδος επίπλου ανεξάρτητα από το βαθμό δυσκολίας του. 
Στα 100 χρόνια δημιουργικής παρουσίας στην παραγωγή επίπλων, έχουμε καταφέρει να συσσωρεύσουμε σημαντική τεχνογνωσία που μας επιτρέπει να προσφέρουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας. 

Δημιουργώντας αξέχαστες εμπειρίες

Αναδείξτε το κατάλυμα σας.

Η πρώτη εντύπωση καθορίζει την εικόνα που μένει για πάντα στο μυαλό ενός φιλοξενούμενου σε ένα κατάλυμα.
Το στυλ και η ποιότητα των επίπλων σε έναν χώρο επηρεάζουν την αντίληψη που σχηματίζουν οι άνθρωποι γι' αυτόν. Ένα κατάλυμα που διαθέτει ποιοτικά έπιπλα υψηλών προδιαγραφών μπορεί να εντυπωσιάσει τους επισκέπτες του και να δημιουργήσει μια θετική εντύπωση που θα μείνει αξέχαστη.

Η Salachouris Contract Furniture δεσμεύεται να παρέχει έπιπλα υψηλής ποιότητας και προδιαγραφών που θα ανταποκρίνονται στις ανάγκες του καταλύματος  σας συμβάλλοντας  στην αύξηση της ανταγωνιστικότητας σας και στην ενίσχυση της εικόνας του χώρου σας ως ενός καταλύματος που προσφέρει υψηλή ποιότητα και προσοχή στη λεπτομέρεια.

Salachouris Contract Furniture
Δίνουμε ζωή σε ιδέες και όνειρα

Ολοκληρωμένες λύσεις για το σπίτι των ονείρων σας

Η αφοσίωσή μας στην υψηλή ποιότητα, στην καινοτομία και στη λειτουργικότητα διακρίνει κάθε έπιπλο που δημιουργούμε. Με γνώμονα τις ανάγκες του σύγχρονου τρόπου ζωής, τα έπιπλά μας δημιουργούν μια αίσθηση ολοκλήρωσης και αρμονίας. 

Πέρα από την αισθητική τους και την υψηλή ποιότητά τους, τα έπιπλά μας εκφράζουν μια ιστορία. Είναι η συνάντηση της μοναδικότητας του σχεδιασμού με την πρακτικότητα της κατασκευής. Είναι η δέσμευσή μας στην αρτιότητα και τη διαχρονική αξία.

Κάθε έπιπλο που φεύγει από το εργοστάσιο μας αποτελεί μια επένδυση σε μια αισθητική εμπειρία και μια λειτουργική πραγματικότητα. Είναι η επιλογή της εκλεπτυσμένης ποιότητας που ενσωματώνεται άψογα στον καθημερινό σας χώρο.